FAQ

Reading Corner

Cele mai bune cărți acum la îndemâna ta!

FAQ

Cele mai frecvente întrebări adresate

1. Cum plătesc?

Pentru produsele achiziţionate on-line, aveţi la dispoziţie plata prin card, indiferent de modalitatea de transport aleasă, în ţară. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează
datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele readingcorner.

2. Prețul afișat include TVA?

Preţurile cărţilor sunt exprimate în RON, neincluzînd TVA şi sunt valabile sub rezerva erorilor umane de introducere. În cazul în care aţi comandat un volum cu preţul afişat eronat, veţi fi contactat prin e-mail sau telefonic pentru a valida comanda în noile condiţii.

3. Cum se procesează comenzile?

Comenzile sunt procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăşi 2 zile lucrătoare de la primirea comenzii. Comenzile sunt onorate în ordinea primirii lor şi exclusiv în limita stocului disponibil. Deşi disponibilitatea fiecărui titlu este verificată şi actualizată zilnic pe site, există totuşi posibilitatea comenzii unui titlu epuizat. În acest caz, în momentul prelucrării comenzii veţi fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru a confirma anularea sau livrarea parţială a comenzii.

În situaţii speciale (perioade de vârf, vacanţe etc.) pot apărea întîrzieri în operaţiunile de prelucrare şi livrare a comenzilor. Comenzile nu sunt procesate în weekend-uri şi sărbătorile legale. Termenul de livrare depinde de serviciile oferite de Toya Curier (curier rapid). Reading Corner se obligă să expedieze comanda dumneavoastră în maxim 48 ore din momentul primirii comenzii.
Costul estimativ al transportului este de 19 RON crescand in functie de greutate. NU expediem in afara tarii.

4. Se pot schimba sau anula comenzile?

Este posibilă schimbarea sau anularea la cerere a comenzilor on-line în termen de 24 de ore de la efectuarea acestora, excepţie făcînd cazurile în care comandă a fost deja expediată. În cazul anulării unei comenzi, suma rambursată va fi integral returnată, excepție fac doar comenzile deja expediate. Taxele expedierii vor fi suportate de cumpărător.

Pentru comenzile plătite cu cardul/OP suma va fi returnata pe același card/cont utilizat la tranzacționare, în decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului. În cazul anulării unei tranzacții prin card/OP, banca emitentă va debloca suma blocată în contul clientului în termen de 1-30 de zile, în funcție de politica acesteia. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să contactați reprezentantul băncii. Anularea se poate face telefonic sau prin e-mail – detaliile de contact le puteți găsi pe pagina de contact.

5. Se pot returna cărțile deteriorate?

În cazul în care aţi primit o carte deteriorată în timpul transportului, editura îşi asumă responsabilitatea acestor defecte şi va schimba volumul sau va returna contravaloarea acestuia. În acest caz, vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau prin e-mail – detaliile de contact le puteți găsi pe pagina de contact.

6. De ce să mă înregistrez?

Calitatea de abonat îți permite accesul la o gamă completă de informații și servicii cu ajutorul cărora: poți comanda orice produs doar printr-un singur click, fără a mai fi necesar să completezi mereu toate datele tale personale; ai posibilitatea să acorzi rating cărților și să faci comentarii cu privire la cartile preferate; ești invitat la evenimentele off-line organizate de www.readingcorner.ro, la târgurile de carte la care participăm și la întâlnirile cu personalități culturale pe care le vom organiza.

7. Cum să mă înregistrez?

În bara de meniu din partea de sus a site-ului nostru pe butonul „Înregistrare” și completezi câmpurile cu numele, prenumele, adresa ta de e-mail și alege-ți o parolă pentru noul cont. Apoi apeși butonul „Înregistrare” și în scurt timp vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de e-mail pe care ai utilizat-o la înregistrare.