POVESTEA NOASTRĂ

Povestea noastră începe acum 7 ani, atunci când băiatul nostru cel mare, Noah, a venit în familia noastră. Cu timpul, am început să căutăm pe lângă jucării, si cărți pentru copii, menite să îi stimuleze imaginația și gândirea. Observând faptul că pe piața românească oferta cărților pentru copii nu era atât de variată, am ajuns pe piața cărților din UK, cu care aveam oricum contact, de peste 8 ani.

La al doilea băiat al nostru, Milan, lucrurile au fost mult mai simple. Știam ce ne trebuie si de unde să le luăm. În prima fază, am cumpărat cărțile, jucariile si hăinutele de pe eBay, iar mai apoi am intrat în contact direct cu librăriile și bibliotecile din Anglia. De la acestia am primit un număr mare de oferte, superioare calitativ și foarte diversificate.

În momentul de față, suntem în contact cu foarte multe grădinițe de stat și private, creșe, after-school și centre de educație din România și suntem unul dintre partenerii asociației „Luptam Cu Autismul”.

Librăria noastră online are o varietate de cărți în limba engleză, modele viu colorate, educative și senzoriale, potrivite pentru toate grupele de copii. Pentru cei mai mici copilași, găsiți cărțile senzoriale, foarte îndrăgite de ei, care le dezvoltă concomitent simțul vizual și cel tactil. Pentru copiii mai mari, avem cărți ce le stârnesc curiozitatea spre învățarea cifrelor, literelor, formelor geometrice, culorilor, părților corpului și anotimpurilor, cât și cărți cu povești.

Dacă doriți să formați un “reading corner“, sau doar să extindeți biblioteca deja existentă a copiilor, vă stăm la dispoziție. Copiii vor fi încântați de acest “colț de lectură”, prin care îi îndrumați să accepte mai ușor cărtile și să se dezvolte armonios.

Știm că societatea românească este una deschisă spre educația corectă și de aceea am hotarat să ajutăm și alți părinți să ofere mai multe canale de învățare copiiilor lor.

Cărțile din librăria Reading Corner sunt în limba engleză și le pregăteste copiilor baza învățării acestei limbi atât de utilizate în societatea actuală. Mai mult ca oricând noi trebuie sa fim schimbarea, de aceea aderăm la conceptul #reuse, #reduce, #recycle.

Investind în educația lor, investim în viitor.